'Dodentocht' voor KRAS vzw

'Dodentocht' voor KRAS vzw

'Dodentocht' voor KRAS vzw

"Hoi, ik ben Leila, 32 jaar oud, mama van Francis (3) en Theo (1) en vrouw van Viktor. Ik hou wel van een uitdaging en dit jaar zou ik de 50ste Dodentocht willen uitstappen.

Het ticket is al binnen, nu nog trainen en gemotiveerd blijven. Om de motivatie zo hoog mogelijk te houden, besloot ik om aan mijn uitdaging ook een actie voor het goede doel te koppelen.

Dit is namelijk de uitgelezen kans om mijn steentje bij te dragen aan een betere wereld. Via mijn Facebookpagina 'Leila stapt' vraag ik aan familie, vrienden en kennissen om mij te sponsoren. Het ingezamelde geld zal ter beschikking gesteld worden van KRAS vzw in Gent. Ik koos voor deze organisatie omdat ze armoede tracht te bestrijden op een lokaal niveau, door dicht bij de mensen die het nodig hebben, actie te nemen en te helpen waar mogelijk. Hopelijk kunnen we samen een positieve bijdrage leveren".

 

Wat kunnen we vanuit KRAS doen, wanneer we een dergelijk bericht ontvangen? Haar het allerbeste toewensen, natuurlijk. Haar oproep delen, in de hoop dat zij van alle kanten steun vindt voor haar plan. En dankbaar zijn dat zij mensen in armoede een warm hart toedraagt. Veel succes, Leila!