De Warmste Week 2018

De Warmste Week 2018

De Warmste Week 2018

De inzet van KRAS vzw voor een menswaardig bestaan van mensen in armoede heeft een kostenplaatje. We zijn dan ook blij met elke financiële steun waarop we mogen rekenen. Het geeft ons middelen om te werken en betekent een morele steun voor de vrijwilligers in de werkingen.

Daarom is KRAS vzw ook in 2018 een 'goed doel' bij 'De Warmste Week'. We zijn dankbaar voor elke actie die onze werkingen ondersteunt.

Het is fijn en handig als je ons laat weten wanneer je een actie voor ons opzet. We kunnen je dan eventueel bijkomende info en materiaal bezorgen.
Hou er rekening mee dat we van de organisatoren van 'De Warmste Week' (StuBru en Koning Boudewijnstichting) wel de opbrengsten van de actie krijgen, maar geen informatie over bedragen en initiatiefnemers. Daarom is het goed als je ons dit zelf meedeelt.

Van deze acties ten voordele van KRAS vzw kregen we al melding:

  • Kartonfabrikant DS Smith organiseert voor de Warmste Week een actie ten voordele van Kras vzw. Zij verkopen enkele kerstcreaties in golfkarton, voor hun werknemers en hun kennissen.

  • Alle klassen van de eerste graad in Atheneum Wispelberg zetten diverse acties op voor KRAS vzw en enkele andere goede doelen.

 

Onze aangesloten werkingen 'Baby-Nest', 'Toontje vzw', 'De Helpende Hand' en 'De Zuidpoort' zijn ook zelf erkend als 'goed doel'. Een actie voor deze diensten kan rechtstreeks voor hen gebeuren.
Steun voor andere werkingen kan gebeuren als een actie voor KRAS vzw. Laat ons dan wel weten voor welke werking je actie bestemd is, en wat de opbrengst is. Alleen zo hebben we de mogelijkheid om het geld aan de bedoelde werking te bezorgen.