KRASsertief

Onder de naam 'KRASsertief' komen mensen uit verschillende KRAS-werkingen regelmatig samen. Ze bespreken thema's die hen bezig houden en nemen deel aan vormende en ontspannende activiteiten.

KRASsertief

Een groep mensen, bezoekers van verschillende KRAS-werkingen, komt regelmatig samen onder de naam 'KRASsertief'. Uit ervaring weten zij wat het betekent om in armoede te leven. Ze bespreken onderwerpen die hen raken en nemen samen deel aan vormende en ontspannende activiteiten. Zo ontmoeten ze elkaar ongeveer tweemaandelijks. Wanneer het past, zijn enkelen van hen bereid om te getuigen vanuit hun levenservaring.

De groep kwam tot stand na de rijke ervaring van de mensen die deelnamen aan het theaterproject 'Niet Met Grote Woorden'. Die voorstelling groeide vanuit getuigenissen van de deelnemers en werd een theatraal geheel door de intense begeleiding van 2 podium-professionals Maya Wuytack en Jitse Huysmans.

De opvoering van het stuk voor welzijnswerkers en een ruim geïnteresseerd publiek bood aan de deelnemers de gelegenheid om de binnen kant van armoede te tonen.

KRASsertief neemt graag nieuwe mensen op in hun kring, mensen die net als zij willen opkomen voor hun rechten en de rechten van elke mens.

Interesse? Stuur een mailtje naar Turn on Javascript! of SMS naar 0486 73 99 75